Zöldenergia - Napelemek

A XXI. század egyik legnagyobb kihívása a folyamatosan növekvő energiaigény kielégítése és a fokozott energiafüggőség, miközben egyre fontosabb környezetünk megóvása és a fenntartható fejlődés.

A napenergia valósidejű hasznosítása a globális energiatermelésben napjainkra kulcskérdéssé vált. A fotovillamos eszközök a napsugárzást közvetlenül alakítják át elektromos energiává. Mivel alkalmazása során semmilyen káros anyag kibocsátásra, vagy az energiaegyensúlyt veszélyeztető „konzerv-energia” pótlólagos felszabadítására nem kerül sor, ez a leginkább „zöld energiának” tekinthető energiaforrás.

A napenergia valós idejű villamos célú hasznosításával olyan környezetvédelmi kérdésekre is optimális megoldás adható, mint a globális felmelegedés elleni harc, az energiaválság kezelése és a CO2 kibocsátás egyidejű csökkentése.

Társaságunk ezért tette le voksát a legtisztább megújuló energia, a napelemekkel megtermelt villamos energia mellett.
A 3 COMM Line Kft. szakmérnökökkel méri fel a felmerülő igényeket, s az igényeknek leginkább megfelelő megoldást nyújtja partnereinek, miközben minőségi építőelemekből valósítja meg a hosszútávú működést biztosító napelemes rendszereket.

MANAP Iparági Egyesület

Cégünk tagja a MANAP Iparági Egyesületnek.